Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Geodis anunță un nou centru de distribuție în Spania

Compania mondială de transport și logistică, Geodis investește într-un nou spațiu de depozitare de 55.000 m2 în Torja (provincia Gaudalajara) din Spania, datorită creșterii imprevizibile pe piața comerțului electronic.

Geodis oferă servicii de logistică contractuală și în alte centre ale Spaniei, precum Palencia și Burgos. Noul centru, fiind primul proiect pe piața  eCommerce din Spania, adaptat managementului lanțului de aprovizionare, în special pe sectorul de comerț cu amănuntul. Spațiul de depozitare din Torja este situat la doar o oră de centrul Madridului. Rata internă a companiei a însemnat pentru comerțul electronic o creștere cu 17% pentru 2021 la o valoare totală a pieței de 24,3 miliarde de euro.

Noul centru de depozitare de 110.000 m2 are o capacitate de 50.000 de paleţi, 55 de docuri de încărcare şi oferă 150 de locuri de muncă.

„Factorii cheie ai deciziei au fost legăturile de transport, rapide și eficiente cu consumatorii finali, precum și legăturile rutiere, feroviare și aeriene pentru traficul internațional.”,

a mărturisit David Pele, Country Operations Manager Geodis, Spania.

Comerțul cu amănuntul a avut o evoluție a pieței de 58% pentru anul 2021, ceea ce înseamnă că, anul trecut, mai mult de jumătate dintre spanioli au cumpărat în medie cel puțin un produs de pe internet.

„O piață în curs de maturizare, cum ar fi aceasta, va continua să crească în mod constant, atât timp, cât standardele experiențelor clienților sunt menținute și îmbunătățite”,

a declarat Iván Sánchez Intxaurbe, Directorul General din Spania.

Articole similare

Ad