AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Girteka lucreaza la foc continuu, cu grija pentru siguranta soferilor

Chiar si in aceste aceste momente dificile pentru Europa si pentru intreaga lume, Girteka Logistics continua sa livreze alimente, medicamente si alte produse necesare pentru ca viata sa continue cat se poate de normal date fiind circumstantele. 
Soferii de camion sunt printre persoanele cele mai afectate de criza provocata de noul virus, deoarece, din cauza inchiderii unor granite, este aproape imposibil sa se intoarca acasa la intervalul normal de timp de pana acum. Astfel ca si cei 14.000 de conducatori auto ai companiei lituaniane continua sa lucreze din moment ce cererea pentru alimente, materii prime si medicamente si echipamente medicale continua sa creasca. 
Iar Girteka a facut pasi importanti pentru a garanta siguranta angajatilor prin actiuni de monitorizare recomandate de guvernele statelor UE si de Organizatia Mondiala a Sanatatii. 
Fabricile si retailerii sunt amenintati de scaderea economica rapida, dar in acelasi timp se pregatesc pentru revenirea la normalitate, despre care multi spera sa aiba loc dupa Paste.

Articole similare

Ad