Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

Goodyear: Asistenta rutiera in mai putin de 121 de minute, prin programul ServiceLine 24h

Timpul mediu pentru asistenta rutiera necesar in 2015 pentru a solutiona o pana, in cazul unei asistente oferite prin serviciul ServiceLine 24h de la Goodyear de catre partenerii din reteaua europeana TruckForce, a fost sub 121 de minute, dupa cum arata producatorul de anvelope.
Mai mult, se preconizeaza ca aplicatia pentru telefon mobil, care a fost introdusa recent pentru serviciul ServiceLine 24h, va reduce acest timp chiar si mai mult. Aceasta inseamna economii importante pentru operatorii de vehicule, gratie reducerii semnificative a timpului de oprire si a neproductivitatii acestora.
 

Datele inregistrate in 2015 acopera atat Europa cat si Marea Britanie. Anul trecut, in serviciul ServiceLine 24h de la Goodyear s-au inregistrat 57.435 de solicitari cu nivel ridicat de prioritate, peste 47.000 dintre acestea fiind in Marea Britanie. Aceste solicitari au fost solutionate cu ajutorul furnizorilor din reteaua de service TruckForce de la Goodyear. Timpul necesar inregistrat de la primirea apelului in receptia centrului Goodyear ServiceLine 24h si momentul in care vehiculul a pornit din nou la drum, astfel sarcina considerandu-se incheiata, a fost in medie de 121 de minute.
Goodyear a lansat aplicatia gratuita ServiceLine24h in decembrie 2015. Simpla apasare a unui buton face imediat legatura intre soferul camionului, autobuzului sau autocarului si un call center 24/7, 365 de zile pe an, astfel incat asistenta rutiera sa fie efectuata cat mai rapid posibil. Caracteristicile cheie ale aplicatiei ServiceLine24h sunt: detectarea automata de limbaj, un ecran de tip pop-up care te ghideaza in procesul de comanda si un sistem de cautare prin GPS, care indica care este cel mai apropiat partener service Goodyear TruckForce. Serviciul de asistenta rutiera Goodyear ServiceLine 24h opereaza 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. In timpul unei pene, contactul cu un call-center capabil sa preia comenzi in mai multe limbi va duce la rezolvarea cat mai rapida a problemei prin preluarea in timp util a cererii. In Europa, Goodyear are peste 2.000 de furnizori de service in reteaua TruckForce, localizati strategic in 28 de tari.

Articole similare

Ad