Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear FUELMAX, votata “Anvelopa Anului” pentru camioane in Spania


La cea de-a 16-a editie a Premiilor Anvelopa Anului, organizate de publicatia spaniola Neumáticos y Mecánica Rápida, gama de anvelope pentru camion FUELMAX de la Goodyear a fost votata “Anvelopa Anului” la categoria vehicule comerciale. Acest premiu recunoaste munca depusa de Goodyear in dezvoltarea celei mai eficiente anvelope de camion, care ajuta companiile de transport sa isi imbunatateasca eficienta consumului de carburant al flotelor pe care le detin.
 

FUELMAX de la Goodyear a fost recompensata ca fiind anvelopa de top la categoria camioane, gratie potentialului sau sporit de a realiza economii de carburant precum si de a reduce emisiile de CO2. Data fiind importanta costurilor la carburant pentru flote, linia FUELMAX a fost recunoscuta ca salvand cu pana la 1,6 litri de carburant per 100 km[1], imbunatatind astfel profitabilitatea si sustenabilitatea flotelor.
Gama de anvelope pentru eficienta consumului de carburant FUELMAX de la Goodyear cuprinde anvelopa pentru axa de directie FUELMAX S, anvelopa pentru axa de tractiune FUELMAX D si anvelopa pentru trailer FUELMAX T. Nivelul scazut al rezistentei la rulare este beneficiul cel mai important, care este atins fara a pierde din performanta altor arii cheie precum kilometrajul si franarea pe carosabil umed. Anvelopa pentru axa de tractiune FUELMAX D respecta atat cerintele insemnului M+S cat si al simbolului 3-Peak-Mountain-Snow-Flake, fiind astfel conform cerintelor legislatiei de iarna peste tot in Europa.
Premiul revista Neumáticos y Mecánica Rápida, Anvelopa Anului, este unul din acele evenimentele anuale recunoscute din aceasta industrie. Service-uri, distribuitori, cititori si specialisti din industrie voteaza cele mai bune anvelope recent introduse pe piata.

Articole similare

Ad