Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear largeste gamele KMAX si FUELMAX

Goodyear adauga atat anvelope noi, cat si resapate cu tehnologia TreadMax, la gamele sale de produse proiectate pentru reducerea costurilor.

Goodyear continua sa extinda cea mai mare generatie de anvelope de camion, FUELMAX si KMAX, cu o noua linie, care cuprinde trei anvelope adaugate gamelor pentru eficienta consumului de carburant prin reducerea rezistentei la rulare FUELMAX si respectiv pentru kilometraj sporit KMAX.
Printre noile anvelope KMAX se numara cea pentru puntea de directie KMAX S in dimensiunea 295/60R22.5 si cea pentru puntea de tractiune KMAX D in dimensiunea 295/ 60R22.5. Acestea furnizeaza mai multe optiuni flotelor care asteapta sa monteze pe vehiculele lor cele mai recente anvelope de la Goodyear, proiectate pentru reducerea costurilor operationale.
 

Goodyear extinde, de asemenea, portofoliul sau de produse FUELMAX cu anvelopa FUELMAX D in dimensiunea 295/60R22.5 pentru puntea de tractiune.
Compania a lansat simultan versiunile resapate din gama premium TreadMax, produse utilizand procesul de modelare a profilului, cu materiale si cu un design al profilului benzii de rulare identice cu cele folosite la constructia anvelopelor noi pe care le replica. Ele asigura clientii ca beneficiile lor derivate din performantele pe care le dezvolta sunt foarte apropiate de cele ale anvelopelor originale. Odata cu introducerea TreadMax FUELMAX D si TreadMax KMAX D 295/60R22.5, operatorii de flote sunt capabili sa aduca imbunatatiri carcaselor anvelopelor lor Goodyear si sa beneficieze din plin de performanta acestora.
Noile anvelope FUELMAX D, KMAX S si KMAX D in dimensiunea 295/60R22.5 sunt disponibile pe piata din martie 2015.
FUELMAX este linia de produs cea mai eficienta din punct de vedere al consumului de carburant de la Goodyear si include anvelopele FUELMAX S …

Articole similare

Ad