Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grecia, printre primii 20 de parteneri comerciali ai Romaniei

Grecia a fost, din 2010 pana in 2014, printre primii 20 de parteneri economici ai Romaniei si la exporturi (unde cel mai bine s-a clasat pe locul al 18-lea in 2014), si la importuri (unde cel mai bun loc, al 18-lea, a fost ocupat in 2010).
Date fiind bulversarile politice si economice din Grecia, am vrut sa aflam de la firme de transport si case de expeditii care lucreaza preponderent pe aceasta destinatie cum au evoluat in ultimul an volumele si daca s-au confruntat cu probleme deosebite.
 

Si pentru asta, asa cum puteti citi in numarul din octombrie al revistei Tranzit, am stat de vorba cu Paul Dimitriu (presedintele Grupului Unit Hellas), Mihai Gardareanu (directorul general Rohel Trans International) si Viorel Angelescu (director general Vio Trans Grup).

Iar in completarea acestor informatii va oferim datele puse la dispozitie de Institutul National de Statistica si referitoare la schimburile comerciale dintre Romania si Grecia in 2013 si 2014, precum si repartitia volumelor pe moduri de transport.

Articole similare

Ad