Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul Bobnet construiește o fabrică de dispozitive de tip Internet of Things (IoT) la Pitești

Grupul Bobnet intenționează să deschidă o fabrică Bob IoT Enterprise la Pitești, care va produce dispozitive inovatoare Internet of Things (IoT), aparate dirijate prin Internet, dedicate pieței europene cu scopul de a inova și automatiza comerțul de proximitate.

Compania are ca plan creșteri de producție cu până la 30-40.000 de dispozitive anual, o investiție totală estimată între 5 și 10 milioane de euro în funcție de numărul comenzilor.

Bob IoT Enterprise își propune o gamă largă de dispozitive IoT la nivel industrial pentru retail-ul automatizat și logistica inteligentă, precum magazine autonome, complet automatizate, restaurante sau depozite logistice. Bob IoT Enterprise produce deja dispozitivele Bob Concierge. Totodată, în cadrul proiectului, Bob Concierge va comercializa această tehnologie către terți ca soluție de sine stătătoare.

În prezent, fabrica ocupă o suprafață de peste 2.000 de metri pătrați și are comenzi de peste 400 de dispozitive.

Startup-ul tehnologic Bob Concierge, lansat de Bobnet Group, operează la nivel național rețeaua sa unică de dispozitive automate și asigură accesul rapid la produse și servicii în complexele rezidențiale.

„Obiectivul nostru este de a comercializa în Europa peste 200.000 de dispozitive în următorii 10 ani. În acest scop, productivitatea întreprinderii va fi gradual mărită, până la 30-40 mii de dispozitive anual, iar numărul angajaţilor estimăm că va atinge câteva sute.”,

a declarat Darius Mihalcea, directorul Bob IoT Enterprise.

Articole similare

Ad