Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul E Van Wijk aniverseaza 22 de ani de activitate

Pe 29 iulie, Grupul E van Wijk a implinit 22 de ani de activitate, fiind infiintat in 1992 ca prima companie privata de transport din Cluj-Napoca. Activitatea a inceput cu doua camioane second hand si in parteneriat cu o companie din Olanda. In primele 6 luni de activitate, principalele rute de transport strabateau Romania, urmand ca apoi sa treaca la transportul international, in vestul Europei.
 

In 1995 incepe constructia unui nou sediu care include si un service pentru reparatii camioane. Iar 1996 marcheaza inceputul colaborarii cu DAF Trucks N.V. din Olanda, in prima faza ca DAF After-Sales Dealer. In 1997 E van Wijk devine unic dealer DAF in Romania. Azi Logistic E van Wijk ofera servicii complete de transport international, transport regional, distributie si logistica. Sedii E van Wijk azi in Romania, Olanda si Ucraina.
In 1996 este infiintata Europaexpeditie, o companie de servicii care asigura efectuarea formalitatilor vamale.
In 2007, activitatea de logistica se separa de cea de vanzari, infiintandu-se astfel, doua companii diferite: Logistic E van Wijk SRL si EVW Holding SRL.
2011 este anul in care EVW Holding inaugureaza un nou sediu central in Gilau judetul Cluj. Iar in 1995-2011 au fost construite noi filiale EVW Holding: Bucuresti, Arad, Brasov, Bacau, Craiova, Constanta, Iasi, Pitesti. In 2014 au avut loc investitii in constructia unui nou sediu pentru filiala Brasov si a unei fabrici de resapare anvelope la Gilau, judetul Cluj. Fabrica de ultima generatie dispune de cele mai noi tehnologii Bandag. Tot in 2014 a fost deschisa o filiala la Braila.

Articole similare

Ad