Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul Jost îşi premiază cel mai bun şofer cu un camion special

Vineri, 7 august, compania de transport clujeană Skiptrans, membră a grupului belgian de firme Jost, reprezentata de catre Directorul General Hoza Radu, a înmânat cheile unui camion Mercedes-Benz Actros ediţie limitată cu motor de 630 CP celui mai bun şofer din cadrul grupului, botoşăneanul Cosmin Marian Corduneanu, la sediul firmei din Cluj-Napoca.

Criteriile de selecţie au vizat în principal consumul de combustibil, frecvenţa accidentelor în care au fost implicaţi, punctualitatea în îndeplinirea sarcinilor, îndemânarea în manevrarea camionul, comportamentul față de client – „deoarece șoferul este ambasadorul nostru în fața clientului”, după cum a precizat Roland Jost, administratorul firmei Jost și, indirect, administratorul Skiptrans – urmărirea itinerariului şi gestionarea timpului de condus.

„Alegerea nu a fost uşoară, pentru că grupul nostru de firme are aproape 2.000 de șoferi”, a declarat Roland Jost. „În final, câştigătorul competiţiei interne provine de la Skiptrans: Cosmin Marian Corduneanu, care este angajatul nostru de trei ani și câteva luni. Cosmin lucrează pe un camion care face transport de cargo aerian, între principalele aeroporturi din Europa.”

Premiul constă în oferirea unui loc de muncă special, la bordul unui Mercedes-Benz Actros cu motor de 630 CP și echipamente interioare foarte luxoase. „Este o recompensă pentru un șofer care își adoră meseria, care va fi cu atât mai motivat să continue în același fel și care îi va motiva și pe ceilalți să primească un astfel de premiu în viitorul apropiat, deoarece vom mai organiza astfel de competiții și vom mai oferi astfel de recompense”, a mai spus Roland Jost. „Este și o încercare a noastră de a ne motiva șoferii și de a le demonstra că eforturile lor nu sunt în zadar și că există anumite recompense, de la astfel de camioane excepţionale până la prime.”

Administratorul Jost Group a atras atenţia asupra importanţei comportamentului şoferului în reducerea consumului de combustibil implicit, a nivelului de poluare. Din analiza parametrilor operaţionali ai flotei, reiese că la nivelul grupului se consumă săptămânal peste 10.000 l de motorină numai pentru că șoferii lasă motorul pornit în staționare, astfel că acţiunile de recompensare a şoferilor buni vor continua.

Articole similare

Ad