Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul MOL se extinde in Slovenia

Grupul MOL a finalizat achizitia operatiunilor de distributie de carburanti (Downstream) ale companiei ENI in Slovenia. MOL a semnat anul trecut cu ENI contractul care vizeaza cumpararea intregii retele de distributie, precum si a operatiunilor de vanzari engros ale ENI in Slovenia.
In urma finalizarii cu succes a tranzactiei, reteaua MOL creste cu 17 statii, consolidand pozitia companiei intre primii trei distribuitori de carburanti din Slovenia.
 

Noile statii se adauga celor 40 detinute deja de MOL in Slovenia, marcand si debutul prezentei Grupului in Ljubljana. Compania intentioneaza ca toate statiile sale din Slovenia sa functioneze sub marca MOL. "Slovenia este o piata foarte importanta pentru noi, datorita proximitatii fata de rafinariile noastre. In plus, achizitia a 17 noi statii ne aduce mai aproape de clienti si ne va da ocazia sa oferim mai multor calatori ocazia de a zambi si de a beneficia de ospitalitate. Intrucat aceste preoocupari ne ghideaza in mod permanent activitatea, vom continua sa imbunatatim nivelul serviciilor si ofertei noastre, adaptate nevoilor clientilor moderni si dinamici", a declarat Lars Höglund, Vice-Presedinte Senior al Grupului MOL, insarcinat cu activitatea de retail. Odata cu finalizarea achizitiei companiei ENI Slovenia d.o.o., Grupul MOL va incepe trecerea statiilor Agip la marca MOL si va introduce in aceste unitati conceptul Fresh Corner.

Articole similare

Ad