Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GXO extinde parteneriatul cu Artificial Intelligence Technology Solutions pentru a îmbunătăți siguranța și securitatea

Liderul în logistică implementează dispozitive avansate de securitate robotizate în 15 dintre locațiile sale și  plănuiește să crească implementarea actuală cu aproape 20% în 2023.

GXO Logistics, cel mai mare furnizor de servicii logistice contractuale din lume, a anunțat astăzi că își extinde parteneriatul tehnologic cu Robotic Assistance Devices, Inc. (RAD), o filială a Artificial Intelligence Technology Solutions, Inc. GXO dezvoltă soluții avansate de securitate împreună cu RAD pentru a îmbunătăți siguranța și eficiența operațiunilor logistice ale clienților săi.

„Clienții GXO depind de expertiza noastră tehnologică și de excelența noastră operațională, iar existența unui program de securitate robust este o parte esențială a pachetului de soluții pe care îl oferim”, a declarat Thomas Nelson, director principal de securitate la GXO. „Combinând expertiza noastră logistică cu robotica inovatoare a RAD, am implementat soluții și mai rentabile, care nu existau cu doar câțiva ani în urmă. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm parteneriatul nostru cu RAD, pe măsură ce creștem siguranța și creștem eficiența pentru clienții noștri.”

Angajamentul GXO față de noile tehnologii oferă clienților beneficiile unei performanțe îmbunătățite, costuri mai mici și o mai mare satisfacție a consumatorului final. Compania utilizează tehnologia RAD din 2018 și este în curs de implementare a unui sortiment larg de dispozitive de securitate robotizate în 15 locații. GXO intenționează să crească această implementare inițială cu aproape 20% în 2023. Dispozitivele îndeplinesc o varietate de sarcini, inclusiv supraveghere și analiză video, bariere virtuale și securitate suplimentară a inventarului pentru produsele de mare valoare, și combină robotica cu supravegherea și analiza video avansată, inteligența artificială și software-ul pentru a spori siguranța și securitatea.

Steve Reinharz, CEO al AITX și RAD, a declarat: „Este o plăcere să lucrăm cu GXO la implementarea cu succes a unor soluții avansate de securitate. În 2022, am înregistrat mai multe implementări pentru GXO decât în oricare alt an al parteneriatului nostru și preconizăm mulți alți ani fructuoși de colaborare cu GXO.”

GXO implementează soluțiile de securitate rentabile ale RAD pentru a completa personalul existent și pentru a spori siguranța. Roboții de securitate îndeplinesc sarcini repetitive, adesea în locații îndepărtate, acționând ca un multiplicator de forță și lărgind imediat raza de acțiune a personalului uman de securitate.

Articole similare

Ad