Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GXO extinde parteneriatul cu Groupe SEB în Marea Britanie

Compania franceză este un producător și vânzător online de top de aparate pentru uz casnic și ustensile pentru gătit. GXO și Groupe SEB sunt parteneri din 2008 în Marea Britanie.

GXO Logistics, Inc., cel mai mare furnizor de servicii logistice contractuale din lume, a anunțat astăzi că și-a extins parteneriatul cu Groupe SEB, oferind spațiu de depozitare suplimentar pentru a permite o creștere durabilă. Compania cu sediul în Franța, este un producător de top de aparate electrocasnice mici și ustensile pentru gătit vândute prin intermediul comerțului cu amănuntul multiformat în peste 150 de țări.

„Suntem încântați să ne extindem parteneriatul de lungă durată cu Groupe SEB, care continuă să își dezvolte afacerea”, a declarat Gavin Williams, director general al GXO Marea Britanie și Irlanda. „Datorită angajamentului nostru de îmbunătățire continuă, ajutăm afacerea omnichannel a Groupe SEB să ofere o experiență remarcabilă clienților din Marea Britanie și Irlanda cu ajutorul soluțiilor noastre personalizate end-to-end pentru lanțul de aprovizionare. Am implementat cu succes un sistem proprietar de gestionare a depozitelor, iar în 2023 GXO va implementa opțiuni suplimentare de automatizare și tehnologie – inclusiv roboți mobili autonomi (AMR), scannere și imprimante portabile și o bandă transportoare cu braț – care vor permite picking-ul pentru mai multe magazine, reducând cu până la 50% deplasările în interiorul culoarului pentru retail și îmbunătățind și mai mult precizia de picking. Ne angajăm să ajutăm Groupe SEB să continue să își extindă afacerea omnichannel.”

GXO folosește spațiul de 20.000 mp din West Hallam dedicat Groupe SEB pentru a primi și depozita produsele companiei din Asia și Europa. De asemenea, GXO procesează, preia și expediază comenzi pentru companie, gestionând până la 6.500 de articole pe zi și generând economii semnificative de costuri, precum și oferind capacitatea de a extinde rapid operațiunile pentru a sprijini creșterea Groupe SEB.

Parteneriatul dintre GXO și Groupe SEB a început în 2008, cu stocarea a 9.000-12.000 de paleți pe săptămână, iar de atunci activitatea a crescut rapid. În prezent, GXO asigură stocarea în 5 locații pentru a susține nivelurile maxime de stocare solicitate de Groupe Seb. În ultimul an, nivelul ridicat de acuratețe a stocurilor de la GXO a permis eliminarea numărătorii anuale a stocurilor, reducând costurile de gestionare a stocurilor și impactul operațional. GXO a ajutat Groupe SEB să se extindă în mod eficient, iar acum gestionează produsele din 11 locații de depozitare anterioare într-o singură soluție.

Martine Perkins, Warehouse and Distribution Manager, Groupe SEB UK, a declarat: „Suntem bucuroși să ne prelungim contractul cu GXO, deoarece ne ajută să ne optimizăm și să ne dezvoltăm activitatea prin utilizarea tehnologiei inteligente și a automatizării. GXO se concentrează pe realizarea unei îmbunătățiri continue prin crearea unui serviciu fără întreruperi, oferind o eficiență semnificativă și un sprijin superior pentru lanțul de aprovizionare pentru creșterea anuală pe care o proiectăm.”

Articole similare

Ad