Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GXO realizează prima soluție de robotică la scară largă de acest tip în Franța

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO), cel mai mare furnizor de servicii logistice contractuale dedicate din lume, a implementat cu succes o soluție robotică la scară largă în Europa pentru un important retailer global de articole sportive.

Noua soluție a fost creată pentru a accelera procesarea comenzilor, a îmbunătăți capacitatea de reacție la schimbările sezoniere de volum și a realiza economii eficiente.

„Această soluție «tote-to-person», integrată cu un sistem de depozitare de mare densitate, permite un volum mare de prelevare, depozitare și eficiență operațională în depozitul nostru. Căutăm întotdeauna să valorificăm tehnologiile care rezolvă problemele tot mai complexe ale clienților noștri în ceea ce privește lanțul de aprovizionare global.”, a declarat Rui Marques, director general, Franța, GXO.

GXO a început recent să implementeze automatizarea pentru a ajuta clientul să facă față cererii. Noua soluție, implementată pe o suprafață de peste 12.000 de metri pătrați, face parte dintr-o transformare completă a lanțului de aprovizionare al retailerului omnichannel din regiune.

Soluția implementată de GXO include aproximativ 500 de roboți mobili autonomi (AMR) care gestionează 70.000 de containere pe rafturi de depozitare de 5,5 metri înălțime. Acești roboți sunt folosiți pentru activități de picking, îmbunătățind semnificativ productivitatea, precizia și siguranța pe șantier. Fiind ușori de transportat și instalat, roboții oferă flexibilitatea de a-i muta rapid în depozit sau de a-i desfășura în alte locații pentru a face față schimbărilor sezoniere.

„Suntem încântați că am finalizat cu succes implementarea acestei soluții automatizate, prima de acest fel în Europa. Succesul de aici reflectă puterea și amploarea echipei noastre globale, în cadrul căreia am valorificat expertiza și resursele din întreaga noastră rețea globală pentru a sprijini această implementare în premieră pe o piață nouă. Abordarea noastră de proiectare a soluției, care pune accentul pe operațiuni, a fost esențială pentru rezolvarea provocărilor clienților noștri și pentru promovarea obiectivelor lor strategice.”, a completat Adrian Stoch, Chief Automation Officer, GXO.

Automatizarea și tehnologia liderului GXO în industrie va contribuie la creșterea siguranței și productivității pentru clienții din întreaga lume. Anul trecut, GXO și-a extins totalul de tehnologie și sisteme automatizate cu aproape 50% de la an la an. De asemenea, GXO accelerează implementarea învățării automate și a inteligenței artificiale pentru a spori și mai mult câștigurile de productivitate rezultate prin automatizare.

Articole similare

Ad