Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

H.Essers achiziţionează grupul olandez Meeus

În sprijinul extinderii serviciilor pe segmentul chimic, H.Essers achiziţionează o parte importantă a jucătorului olandez de logistică Meeus Group. „Achiziția activităților de logistică chimică aparţinând grupului Meeus reprezintă o etapă importantă în strategia noastră de creștere multianuală și, de asemenea, cea mai mare achiziție din istoria companiei noastre“, subliniază Gert Bervoets, CEO H.Essers.

Meeus Group, fondat în 1933, este o referință logistică în Olanda, în special în domeniul produselor chimice, cu o specializare în mărfuri periculoase. „Achiziţia ne asigură o extindere pe scară largă în Olanda (cu un potențial considerabil de creștere) în ceea ce privește activitățile de depozitare, o rețea extinsă de transport și noi soluții sincromodale. Suntem încântați să îi primim pe cei peste 400 de angajați în familia H.Essers.“

Această extindere este un câștig şi pentru clienţi. Unirea forțelor cu activitățile de logistică chimică ale grupului Meeus deschide noi perspective. „Am câștigat 160.000 m2 de spațiu suplimentar de depozit și o capacitate suplimentară de extindere de 25.000 m2 în Olanda. Din aceste locații putem oferi soluții logistice integrate, de la depozitare, preluare și ambalare, până la servicii avansate cu valoare adăugată. De asemenea, ne consolidăm propria rețea de transport și distribuție în Olanda și extindem flota noastră cu 110 autotractoare și 590 remorci. La terminalul Railport Genk și la viitorul terminal din Portul Limburg, mai adăugăm un terminal de barje într-o locație strategică între porturile Rotterdam și Anvers, consolidându-ne astfel soluțiile sincromodale“, a mai spus CEO-ul H.Essers.

Articole similare

Ad