Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hegmann Transit investeste masiv in noi trailere Nooteboom

Compania germane Hegmann Transit GmbH & Co. KG, partenera a grupului Bigmove, si-a extins flota cu un numar semnificativ de trailere joase Nooteboom si semiremorci semi-joase Manoovr, in conditiile in care avea oricum deja zeci de trailere Nooteboom. Achizitiile recente sunt destinate mai ales transportului de masini grele si includ cateva platforme joase cu patru axe EURO-PX cu Interdolly cu doua axe, de tip EURO-95-24ICP, si semiremorci extensibile cu cinci axe Manoovr MPL-85-05(V) cu nisa pentru excavator si rampe de 80 t. Compania se afla la prima achizitie de modele Manoovr, iar avantajele economice semnificative aduse de acestea, in special pretul mic de achizitie si sarcina utila foarte mare, au fost unul dintre argumentele decisive in luarea deciziei.

Combinatia podelor extrem de joase de la Manoovr cu nisa pentru excavator si, mai ales, cu rampele de 80 t face posibil transportul celor mai multe masini grele de constructii, pentru care inainte trebuia folosit un trailer jos 2bed4. Or, combinatia actuala este mai usor de manevrat pentru ca este mai scurta. Iar echipamentele de constructii care sunt prea inalte pentru trailerele semi-joase pot fi transportate cu trailere joase EURO-PX.
Mai multe despre modelele Manoovr puteti afla si la standul Nooteboom de la Bauma, expozitie care se va desfasura la München, in perioada 8-14 aprilie.

Articole similare

Ad