Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hiab pune accent pe protectia mediului

Pentru editia de anul acesta a targului de intralogistica, Hiab s-a concentrat asupra eficientei motoarelor, in special pentru gama 9-18 t, cat si pentru gama medie de 5-9 t, pentru care va fi lansat un motor electric care se conformeaza normelor Tier 4. „Cererea pentru elementele cu un impact redus asupra mediului este foarte mare, si asta si din perspectiva reducerii costului total de operare. Prin acest pas putem vedea ca industria se misca tot mai mult catre combustibili alternativi si motoare cu combustie si hibrid electric“, a explicat reprezentantul Hiab. In opinia acestuia, urmatorul pas logic pe care il poate face piata este orientarea catre domeniul electric. „Am introdus conceptul electric de generatie T si vom avea si un nou sistem hidraulic.“

Noul echipament va beneficia de mai multe moduri de lucru pentru care va putea opta operatorul in functie de aplicatie.
In designul noilor produse s-a pus mai mult accent pe viziunea clientului asupra echipamentului, pentru a oferi mai multa valoare, dar concomitent cu reducerea costurilor. „Incercam sa taiem costurile, dar mereu vor fi costuri aditionale care vin cu noile standarde de motorizare.
Costul este echilibrat pentru a fi mai usor pentru piata sa se adapteze. Incercam sa gasim solutii inteligente de integrare ca in final sa-i oferim clientului un cost mai mic“, a mai spus reprezentantul Hiab.
Echipamentele sunt produse in Asia (India, China), dar si Europa (Polonia, Suedia) si USA. Amplasarea fabricilor in tarile emergente a fost un pas spre reducerea costurilor, iar pe termen lung este analizata si reducerea termenului de livrare.
Din punct de vedere al volumelor, Europa a fost extrem de importanta pentru furnizorul de echipamente, iar SUA este in crestere.
„Comportamentul clientului s-a schimbat, or, noi nu am vandut niciodata doar un echipament, ci o solutie. Incercam sa avem inovatii nu doar pentru noi, ci pentru industrie. Avem produse si servicii aditionale care vin prin contract pentru o gama extinsa de clienti.“
In Romania, prezenta este asigurata de organizatia din Austria.

Articole similare

Ad