Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IDS deschide peste 30 de puncte de alimentare pozitionate strategic in toata Europa

Cu peste 600 de statii de alimentare in pozitii-cheie in toata Europa, International Diesel Service (IDS) este o companie dedicata indeplinirii cerintelor de alimentare cu carburant ale firmelor de transport rutier international. Parte din Kuwait Petroleum Corporation, IDS este activa pe termen lung in domeniul alimentarii cu carburant si, in consecinta, continua sa faca investitii in pozitii strategice in toata Europa, pentru a indeplini si reflecta nevoile clientilor. Fiecare statie de alimentare IDS este in curs de a fi echipata cu terminale de plati securizate fara contact, oferind posibilitatea de gestionare si monitorizare la distanta prin intermediul site-ului web.
 

Astfel, IDS isi extinde reteaua pe piete emergente, cum ar fi Croatia si Slovacia, unde a adaugat recent noi statii de alimentare la reteaua sa si construieste altele complet noi in tari din Europa Centrala care fac deja parte din retea, cum ar fi la Gdansk (Polonia).
Si reteaua din Europa de Vest este in continua extindere. Compania continua sa investeasca si sa isi consolideze reteaua in tari unde este activa de mult timp – Germania, Olanda, Franta si Italia. Constructia unei statii de alimentare complet noi la Mulhouse (Franta) si extinderea retelei IDS cu 13 puncte de alimentare suplimentare in Germania sunt cateva exemple bune in acest sens.

Puncte de alimentare pozitionate strategic
Situate fie in apropierea unei frontiere, a unui port, langa o intersectie de autostrazi, fie pe o ruta majora de acces, populara in randul soferilor de camion, pozitia fiecarui punct de alimentare nou a fost identificata si planificata cu atentie. Scopul este de a oferi statii de alimentare in locuri unde exista spatiu suficient pentru aceasta, oferind astfel cea mai buna varianta de acces pentru soferii de camion, precum si toate utilitatile necesare.
Pieter Declerck, Manager General IDS Europe, confirma faptul ca deschiderea acestor puncte …

Articole similare