Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad

IDS deschide peste 30 de puncte de alimentare pozitionate strategic in toata Europa

Cu peste 600 de statii de alimentare in pozitii-cheie in toata Europa, International Diesel Service (IDS) este o companie dedicata indeplinirii cerintelor de alimentare cu carburant ale firmelor de transport rutier international. Parte din Kuwait Petroleum Company, IDS este activa pe termen lung in domeniul alimentarii cu carburant si, in consecinta, continua sa faca investitii in pozitii strategice in toata Europa, pentru a indeplini si reflecta nevoile clientilor.
 

Asta inseamna ca IDS isi extinde reteaua pe piete emergente, cum ar fi Croatia si Slovacia, unde a adaugat recent noi statii de alimentare la reteaua sa si construieste statii de alimentare complet noi in tari din Europa Centrala, care fac deja parte din reteaua IDS, cum ar fi la Gdansk (Polonia).
In plus, reteaua din Europa de Vest este in continua extindere, pe masura ce compania continua sa investeasca si sa isi consolideze reteaua in tari unde este activa de mult timp – Germania, Olanda, Franta si Italia. Constructia unei statii de alimentare complet noi la Mulhouse (Franta) si extinderea retelei IDS cu 13 puncte de alimentare suplimentare in Germania sunt cateva exemple bune in acest sens.

Puncte de alimentare pozitionate strategic
Situate fie in apropierea unei frontiere, a unui port, langa o intersectie de autostrazi, fie pe o ruta majora de acces, populara in randul soferilor de camion, pozitia fiecarui punct de alimentare nou a fost identificata si planificata cu atentie. Scopul este de a oferi statii de alimentare in locuri unde exista spatiu suficient pentru aceasta, oferind astfel cea mai buna varianta de acces pentru soferii de camion, precum si toate utilitatile necesare.
Pieter Declerck, Manager General IDS Europe, confirma faptul ca deschiderea acestor puncte de alimentare noi face parte dintr-un plan pe termen lung: „Fiecare dintre ele este o dovada a angajamentului companiei de a oferi clientilor, la nivel paneuropean, serviciile pe care le doresc si de care au nevoie, dar nu ne vom opri aici si in viitor vom continua sa investim.”

Prioritatea nr. 1: satisfactia clientilor
IDS se concentreaza asupra furnizarii celor mai bune servicii posibile pentru a obtine cel mai inalt nivel de satisfactie a clientilor in randul companiilor de transport pe distante lungi. Acesta este motivul pentru care au fost efectuate, de exemplu, investitii atat de mari in securitate si control, compania ajungand astfel lider de piata in acest domeniu. Tot datorita acestui lucru, in prezent este posibila plata anticipata a oricaror taxe sau tichete care pot fi necesare pe drumurile europene.
IDS a fost primul furnizor de carburant care a lansat un card inteligent de carburant, fara contact, cu cip RFID (identificare prin frecventa radio) si numar personal PIN, prin care tranzactiile se efectueaza mai rapid si mai sigur. Fiecare tranzactie este supusa unei verificari de autorizare online si o echipa de securitate este disponibila pentru a monitoriza toate tranzactiile suspecte 365 de zile pe an.
Prin intermediul site-ului web, clientii IDS pot gestiona, bloca sau seta cantitatea maxima de carburant care poate fi alimentata in orice moment, pentru fiecare card si punct de alimentare. De asemenea, clientii pot vedea orice tranzactie efectuata oriunde in retea. IDS furnizeaza un serviciu care garanteaza un nivel maxim de informatii si transparenta pe tot parcursul operatiunii de alimentare cu carburant.
IDS a lansat recent un serviciu care face posibila plata electronica, fara numerar, a taxelor de autostrada in toata Europa, o solutie convenabila care asigura controlul asupra platilor securizate. Acesta este un alt exemplu prin care clientii IDS primesc tot ceea ce au nevoie cand sunt in deplasare.

Articole similare

Ad