Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

IFOY Award 2016 are trei noi categorii

Au inceput inscrierile pentru producatorii de utilaje MHE si funizorii de solutii intralogistice din toate domeniile in cursa pentru „Oscarurile din intralogistica“ 2016.
„Votul din acest an va fi mai incitant ca oricand. Participantii care vor fi nominalizati la una dintre categorii sunt cu adevarat lideri in inovatie“, a spus Anita Würmser, membru executiv in cadrul IFOY.
Sansele sunt multiple anul acesta, deoarece juriul international a inclus noi segmente de produse si a crescut numarul categoriilor de la cinci la opt. Noile categorii au fost selectate astfel incat sa reflecte numarul mare de inovatii din domenii foarte variate.
 

Cele doua categorii traditionale de stivuitoare, „cu contragreutate, pana la 3,5 t“ si „peste 3,5 t“ se vor alatura acum categoriei „utilaje speciale“, cuprinzand stivuitoarele cu destinatie speciala, pentru manevrarea containerelor, dar si stivuitoare transportabile sau pentru incarcaturi grele, cu capacitati ce depasesc 8 t.
Categoria „stivuitor de depozit“ s-a impartit in „stivuitor de depozit pentru inaltimi mari“ si “stivuitor de depozit pentru inaltimi mici“, pentru utilajele cu o inaltime de ridicare de la al doilea raft in sus, respectiv pana la primul raft. in plus, vehiculele de transfer sunt admise acum la categoria „vehicule ghidate automat“ (AGV).
Categoria „solutii intralogistice“ nu se focuseaza pe vehicule, ci pe experienta privind planificarea si implementarea. Competitia este deschisa pentru un concept de depozit integrat sau solutii software implementate cu succes, cum ar fi WMS, software pentru logistica, pentru ghidarea utilajului, asistenta soferului, sau sistemele de management al flotei, intotdeauna in contextul unei aplicatii specifice.
O alta categorie noua este „Special of the Year“, cu accent pe detalii tehnice sau componente speciale care imbunatatesc semnificativ eficienta costurilor, durabilitatea sau conditiile fizice sau psihologice ale utilizatorului. Exemplele includ inovatiile privind ergonomia, precum elementele de control, cabina, solutii de asistenta pentru siguranta, componente de automatizare si noi tehnologii de actionare.
Furnizorii de solutii intralogistice se pot inregistra pentru competitie la www.ifoy.org, cu efect imediat.
Stivuitoarele cu dezvoltari noi, cele care cu dezvoltari ulterioare sau modelele speciale care au intrat pe piata europeana dupa 1 decembrie 2014 sunt eligibile pentru concurs.
Castigatorii vor fi anuntati de juriu in cadrul ceremoniei de deschidere a CeMAT Hanovra, pe 31 mai 2016.

Mai multe amanunte puteti afla din numarul urmator al revistei Logistica

Articole similare

Ad