Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Immofinanz Group a inceput constructia LOG.IQ Bucuresti

Immofinanz a demarat, vara aceasta, constructia unui centru logistic clasa A, situat in apropiere de Bucuresti, la Mogosoaia. Este prima investitie semnificativa a grupului austriac in Romania dupa 2009, cele patru cladiri de depozite prevazute in proiect urmand sa totalizeze o suprafata utila de 140.000 m2. Primii 40.000 m2 vor fi livrati pana la finele primului trimestru al anului viitor si deja se poarta discutii avansate pentru inchirierea spatiului, solicitarile primite de reprezentantii Immofinanz Group depasind suprafata disponibila a primei etape de constructie.
 
Suprafata totala a terenului este de 280.000 m2, iar cele patru cladiri de depozite prevazute in proiect vor avea in final o suprafata inchiriabila de 140.000 m2, la care se vor adauga aproximativ 13.000 m2 constand din spatii adiacente si de birouri. Pentru inceput vor fi construiti 40.000 m2, livrarea fiind planificata pentru al patrulea trimestru din 2015 (hala B) si primul trimestru din 2016 (hala A).
Depozitele vor fi configurate standard pentru marfuri ambientale si vor avea o inaltime utila de 10,5 m. In functie de solicitarile primite de la clienti se pot configura zone de temperatura controlata sau avand alte specificatii. Toata infrastructura rutiera din interiorul parcului logistic este deja finalizata, plus accesul la calea ferata. LOG.IQ beneficiaza de o amplasare foarte buna, cu intrare din Centura Capitalei, legatura rapida cu autostrazile A1, A2 si A3 si in apropiere de aeroportul Otopeni. Inclusiv pentru viitorii angajati (1.500 estimati la finalizarea proiectului) va fi usor de ajuns cu mijloacele de transport public. 

 

Articole similare

Ad
Ad