Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Importurile si exporturile din/catre Austria si Ungaria au scazut

Potrivit barometrului TimoCom, luna trecuta atat importurile, cat si exporturile din cele 12 state monitorizate au cunoscut o usoara scadere fata de octombrie pe majoritatea relatiilor. Cele mai mari scaderi s-au inregistrat pe relatiile Austria si Ungaria, unde raportul marfa/camioane a fost de 18/82 si respectiv 13/87. Pe locul al doilea se situeaza exporturile catre Franta, care au scazut de la 39/75 in octombrie la 25/75 luna trecuta. Singura relatie pe care exporturile au ramas constante este Olanda, unde raportul marfa/camioane a fost de 8/92. 
In scadere pe majoritatea relatiilor au fost si importurile. Astfel, cea mai mare scadere s-a inregistrat la marfurile ce vin din Bulgaria, unde luna trecuta s-a ajuns la un raport marfa/camioane de 53/47, fata de 68/32 in octombrie. Nici spre Austria si Ungaria nu au mai plecat la fel de multe marfuri luna trecuta cum s-a intamplat in octombrie.

Astfel, din aceste tari s-au inregistrat raporturi marfuri/camioane de 39/61 si respectiv 45/55, fata de 49/51 si respectiv 55/45 in octombrie. Mai putine marfuri au plecat si catre Cehia si Polonia luna trecuta fata de octombrie, raportul marfa/camioane fiind de 89/11, fata de 96/4. 

Cea mai mare crestere a importurilor luna trecuta s-a inregistrat pe relatia Spania, unde raportul marfa/camioane a fost 13/87, fata de 5/95, cat s-a inregistrat in octombrie. Cresteri s-au inregistrat si pe relatiile …

Articole similare