AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement

În ecosistemul oricărei afaceri, un partener de încredere este elementul esențial în drumul spre succes

Rompetrol este alături de clienții săi B2B cu produse și servicii inovatoare care să alimenteze performanța afacerii lor. Și, pentru că ne dorim să îi premiem pe toți cei care ne sunt alături, am creat Clubul Rompetrol dedicat tuturor celor care își doresc performanța și cele mai bune produse.

Regulile sunt simple: câștigă mai mult cel care alimentează mai mult.

Astfel, la fiecare achiziție de carburant, clienții adună puncte pe care le pot transforma în cai-putere pentru productivitate: cele mai puternice laptopuri, telefoane, tablete, gadgeturi și vouchere pentru un extra boost de excelență. 

În plus, oferim posibilitatea câștigării unui mare premiu: Mustang Cyber Orange!

Pe lângă super-premii, Rompetrol garantează și o gamă de servicii inovatoare care să îi motiveze pe clienții B2B să își crească productivitatea:

  • Cardul Fill&Go, care poate fi folosit atât pentru identificarea la pompă sau plata carburantului, cât și pentru plăți în restaurantele hei și magazinele din stațiile Rompetrol, ca un card obișnuit de cumpărături;

În plus, toate tranzacțiile acumulează automat și puncte în programul de loialitate Rompetrol Go care se bucură de cele mai valoroase puncte de loializare de pe piață.

  • Serviciile Ring și Easy Ring permit controlul consumului de carburant al întregii flote prin identificarea automată a autovehiculelor care alimentează în stațiile Rompetrol prin credit;
  • De asemenea, pentru o evidență completă, într-o singură aplicație, a tuturor activităților de mentenanță a flotei, avem serviciul Service Control, în timp ce serviciul Fuel Control permite evidența eficientă a întregului consum de carburant;
  • Gama de carburanți efix folosește o tehnologie de ultimă generație pe o combinație optimă de aditivi și compuși activi, efix protejează motorul, curăță supapele și injectoarele și reduce consumul de carburant.

Iar dacă ai un autovehicul cu motor diesel, atunci sigur îți dorești cumbustibilul cu cea mai MARE cifră cetanică din România: efix S Diesel 55. Cu autoaprindere mai rapidă, permite mai mult timp pentru completarea arderii, rezultând emisii de noxe mai mici.

  • În plus, poți avea propria bază de carburant, Fill&Go Baze, cu rezervoare de 20 m3, 9 m3 și 5 m3, chiar în sediul companiei.

Intră în Club Rompetrol și accelerează drumul către ultimele noutăți cu premii de ultimă generație pentru tine și angajații tăi.

Campania se adresează persoanelor juridice și se desfășoară în perioada 1 mai 2022 – 30 aprilie 2023. Condițiile de participare, mecanismul campaniei și premiile oferite se regăsesc în regulamentul promoției, disponibil gratuit pe www.rompetrol.ro și www.club.rompetrol.ro

Articole similare