AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Inca un pas spre consolidare

Luna trecuta, in nordul Italiei, la Cortemaggiore, a fost inaugurat, in prezenta autoritatilor locale, a reprezentantilor presei si a partenerilor din Romania si Italia, noul sediu al companiei de transport Italtrans Europa, administrat de Giustino Tamburro, o investitie in valoare de patru milioane de euro. Activitatile de logistica sunt gestionate la Cortemaggiore (PC) pe o suprafata de 4.000 m2, locatia cuprinzand birouri, un restaurant pentru soferi, precum si zone cu facilitati de spalare si de alimentare cu combustibil a flotei auto a firmei, alcatuita din vehicule Iveco si Scania. Aceste facilitati se adauga celor 7.000 m2 din sudul Italiei, de la Chieti.
 
Italtrans Europa s-a infiintat in 2010, ca o continuare a afacerilor din domeniul transporturilor incepute de Giustino Tamburro in urma cu 40 de ani. In timp, ce­rin­tele pietei si globalizarea activitatilor economice din lume au dus la nasterea unor activitati de transport si servicii conexe de logistica in Italia, cu doua structuri corporative la Chieti si, in nord, la Cortemaggiore (Piacenza), la rascruce de drumuri nationale majore si de tranzit pentru diversele coridoare europene.
Activitatea s-a extins si in Romania odata cu infiintarea societatii Tir Express la Timisoara, plus a unui centru operativ in Pitesti, pentru gestionarea traficului pe teritoriul romanesc, dar si in toata Europa, cu coridoare spre si dinspre Turcia.
In prezent grupul are 250 de angajati italieni si romani, printre clienti numarandu-se Burgo Group, Marcegaglia, ­Acciaieria Arvedi, Arvedi Tubi, Saint-Gobain, C.L.N., L.E.G.O., Pilkington, Siniat, Burgo Ardennes, MW Dra­gasani, Dacia si Renault.              

Articole similare