Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Informatiile in timp real sunt cheia unui supply chain eficient

Presiunea pusa pe industrie si comert creste nu doar pentru a eficientiza transportul din punct de vedere al costului, ci si pentru al face mai ecologic. In acest sens, Schmitz Cargobull cauta solutii optime, mai ales pentru produse alimentare, si propune furgoanele frigorifice M.KO COOL si S.KO COOL SMART, dotate cu unitate de racire din seria S.CU.
Panourile FERROPLAST® asigura un nivel ridicat de izolare pe tot parcursul ciclului de utilizare si sunt folosite pentru toate furgoanele frigorifice produse de Schmitz.

Datorita sistemului modular flexibil, M.KO COOL are o partitie longitudinala, cu un segment pivotant in partea din spate, podea izolata cu sine incastrate, plus ale optiuni ce pot fi rearanjate in functie de nevoile clientului, in cazul in care sunt solicitari multi-temperatura. Partea din spate poate fi protejata de o perdea de aer sau de o prelata, ceea ce duce la diminuarea pierderilor de aer rece.
Documentarea completa a lantului de frig este realizata remarcabil de usor datorita recorder-ului integrat electronic DIN EN 12830. Acesta vine instalat in echiparea standard a furgonului S.KO COOL SMART cu noua generatie de telematica TrailerConnect®. S.CU, disponibil in doua versiuni, asigura o racire eficienta si de incredere. Ambele versiuni sunt conforme cu directiva europeana Stadiul V si reduc consumul de carburant prin control inteligent, consum redus de energie, reglementari precise de temperatura, performante ridicate si componente durabile. Cu o unitate de racire complet electrica, Schmitz Cargobull paveaza drumul catre un transport refrigerat si mai prietenos cu mediul. Unitatea de racire opereaza fara emisii si este proiectata cu precadere pentru distributia in zonele urbane. „Clientii nostri din logistica alimentara vor trebui sa adopte sisteme alternative in anii urmatori din cauza zonelor cu restrictii de circulatie, mai ales in centrele urbane“, a explicat Boris Billich, director de vanzari Schmitz Cargobull. „Ne concentram asupra eficientei solutiilor noastre“, a completat acesta.

Articole similare

Ad