Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Invingatorul in cursa camioanelor de la Africa Eco Race, Gerard de Rooy, se „incalta“ cu Goodyear


Binecunoscut mai ales de la raliul Dakar, pe care l-a si castigat de doua ori, in 2012 si 2016, pilotul olandez Gerard de Rooy a ales sa participe anul acesta la Africa Eco Race, desfasurat in aceeasi perioada cu Dakar, si si-a trecut in palmares prima sa victorie in aceasta competitie, la categoria camioane T4 – dar nu si la general, deoarece au fost clasificate impreuna mai multe categorii de vehicule – avandu-i drept coechipieri pe Derek Rodewald (Polonia) si Moi Torrellardona (Spania).
 

Peste 100 de echipaje (autoturisme, quad-uri, motociclete si camioane) au luat startul la Monaco in aceasta competitie care isi propune sa incurajeze folosirea de echipamente ce reduc emisiile de noxe, iar intrecerea in sine a inceput la Nador (Maroc) si a masurat 6.000 km. In raliul camioanelor, din cele 14 echipaje inscrise, au trecut linia de sosire de la Dakar 11.
Camionul Iveco 4×4 al Petronas Team De Rooy a fost echipat, ca si in 2017 la Dakar, cu anvelope Goodyear ORD cu dimensiunea standard 375/90R22.5, parteneriatul dintre Goodyear si De Rooy avand deja o durata lunga.

 

Articole similare

Ad