Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Ioan Nagl, din nou pe podium


Pe 21 si 22 septembrie s-a desfasurat la Targu Mures, pe poligonul IFPTR, concursul de frumusete The most beautiful truck&chopper festival 2013.
In urma votului juriului dar si al publicului, cel mai frumos camion a fost desemnat Iron Man, un Scania R 500 apartinand lui Ioan Nagl, Ost Transport, care se pare ca se incapataneaza ca la fiecare astfel de festival sa vina cu model nou cu tematica si pictura interesanta, si sa si castige.
Camioanele lui Ioan Nagl, Cameleonul, Tigrul si acum Iron Man au fost marile castigatoare ale concursurilor de frumusete de anii trecuti.
Pe locul doi s-a clasat un model Mercedes Benz, camionul de expozitie de la RAI Amsterdam 2007, detinut de Doru Tudoca, directorul Renarom Trans, din Baia Mare.
 

Locul trei a fost ocupat de Zana apelor, care si acum doi ani a castigat concursul de frumusete organizat de Scania la acea data. Dan Bejusca, patronul firmei de transport Volanul de aur, a fost poate cel care a lasat cel mai mult sa i se citeasca pe fata bucuria de a se afla pe podium, si cel mai euforic la aflarea castigatorilor.

Articole similare

Ad
Ad