Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iron Man si-a luat revansa

Ost Transport a castigat concursul de frumusete pentru camioane organizat de UNTRR si IRU luna trecuta, dupa ce la editia de anul trecut camionul Scania Iron Man s-a clasat pe locul doi, dupa Peterbilt-ul american care acum a luat premiul de popularitate. Camionul Ost Transport a prezentat in plus anul acesta si o semiremorca Krone pictata cu scene din acelasi film.

Romanii sunt mandri de camioanele lor, lucru ce s-a vazut si la evenimentul T-Festival de luna trecuta, unde firmele de transport si-au adus cele mai bune vehicule din flota, gatite de sarbatoare, spre deliciul publicului larg, dar si pentru a castiga titlul de „Cel mai frumos camion“.
 

Cum atunci cand este vorba de frumusete banii nu mai conteaza, investitiile intr-un singur vehicul s-au ridicat si la peste 20.000 de euro.

Ost Transport, specialistul absolut in transformarea cu bun gust si eleganta a camioanelor
Ost Transport a prezentat la T-Festival continuarea filmului „Iron Man“, tema prezentata in premiera la Truck&Chopper Festival – cu care a castigat premiul 1 – si apoi si anul trecut la prima editie a T-Festival, unde a ocupat locul al doilea. Ioan Nagl a fost, astfel, prezent cu autotractorul Scania R 500, deja cunoscut de anii trecuti, insotit de data aceasta de o semiremorca Krone, si ea pictata cu scene din celebrul film.
Ansamblul a fost desemnat „Cel mai frumos camion“ si, in plus fata de aceasta recunoastere, compania a primit 3.000 de euro, dar si produse si servicii in valoare de 2.000 de euro. Mult prea putin fata de investitia de zeci de mii de euro facuta in pictura si transformarea interioara, dar trofeul obtinut si de aceasta data ii da echipei lui Ioan Nagl satisfactia ca sunt cei mai buni din Romania (si poate si de pe alte piete) in transformarea camioanelor in adevarate opere de arta.
De cinci ani, de cand se tot organizeaza astfel de concursuri in Romania, Ost Transport a castigat patru dintre concursuri, iar la penultimul s-a clasat al doilea, ceea ce face ca viitorul concurs sa fie destul de greu de organizat, daca nu se descopera un nou Nagl in Romania.
Autotractorul prezentat anul acesta are turbina si injectoarele marite, crescand astfel puterea motorului de la 500 la 700 CP. „Am marit puterea maxima si cuplul motor, dar nu cu mult fata de standard, pentru ca altfel nu mai beneficiezi de garantie.“
Investitiile in autotractor au depasit …

Articole similare