Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

IRU si PTV ofera noi standarde si servicii in planificarea rutelor pentru transportatori

Organizatia de transport rutier IRU anunta un nou parteneriat strategic cu dezvoltatorul german de software PTV Group prin care vor fi dezvoltate noi standarde si servicii pentru planificarea rutelor in Europa si nu numai.
In cadrul parteneriatului vor fi lansate noi servicii pentru operatorii de marfa din Cehia si Romania, in cooperare cu asociatiile membre IRU, respectiv Cesmad Bohemia si UNTRR. Noile servicii vor fi rulate succesiv pe pietele din Europa si nu numai, fiind elaborat un standard de planificare a rutei, cu elemente operationale comparabile de calcul al costurilor si de facturare, pentru toti operatorii de transport, transportatori si logisticieni.
 

Bazate pe produsul de software de planificare a rutei PTV Map&Guide, noile servicii sunt dezvoltate pe specificul conditiilor din fiecare tara si vor fi promovate in fiecare piata in cooperare cu membrii IRU. Acestea vor permite operatorilor de transport, indiferent de marime, sa devina mai eficienti cu ajutorul unor rute optimizate, la costuri de transport mai mici si cu emisii de CO2 mai putine.
„Un standard comun de planificare a rutei va aduce mari beneficii acestui sector, atat pentru operatori, cat si pentru clientii acestora. Putand oferi membrilor nostri produsele de top ale PTV va insemna ca si cel mai mic operator va putea sa isi diminueze costurile si sa faca mai verde transportul marfurilor in Europa“, a declarat Zeljko Jeftic, seful Global Innovation din cadrul IRU.

Articole similare

Ad
Ad