Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement

Iveco a mai livrat 15 Stralis catre Romstyl

Compania de transport de produse petroliere lichide Romstyl Impex a achizitionat 15 Stralis Hi-Way cu motoare Euro 5 si EEV de 460 CP, dupa ce in 2012 i-au mai fost livrate 13 Stralis. Acest model a fost ales datorita greutatii proprii optimizate si specificatiei tehnice ofertate, corelate cu pretul de achizitie, iar finantarea prin leasing financiar pe trei ani a fost asigurata de VB Leasing.
 

Pe langa frana de incetinire, care este un minimum obligatoriu pentru transportul ADR, Romstyl a optat si pentru retarder hidraulic, care dubleaza eficienta franarii, si care ar trebui sa echipeze obligatoriu orice camion folosit in ziua de azi, asa cum considera directorul general al firmei, Doru Stefan, mai ales ca reduce costurile de intretinere.
La configurarea camioanelor s-au urmarit indeosebi confortul soferului si siguranta transportului, avand in vedere faptul ca sunt utilizate pentru transportul de lichide ADR. Astfel, camioanele sunt echipate cu Climatronic, frigider, sistem de franare automata in cazul in care in fata apare un obstacol la o distanta critica, sistem de transmisie de date de la bord catre serverul companiei si sistem de comunicare cu dispeceratul, pentru cresterea eficientei si un control sporit.
Cu aceasta achizitie, Romstyl a ajuns la o flota de 127 de autotractoare, din care 64 sunt Iveco, dupa ce „anul trecut am preluat prin contract o parte din flota unui furnizor de produse petroliere care a externalizat serviciul de transport, flota ce includea, in mare parte, camioane Iveco“.
Autotractoarele livrate de Iveco au fost completate cu cinci cisterne noi produse de Magyar si exista discutii pentru alte doua loturi de cate 10 unitati, care vor fi definitivate abia dupa semnarea contractelor de transport.

Articole similare

Ad