Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO Bus este lider de piață în Slovacia, după livrări record în 2023

IVECO Bus închide anul cu livrări record în Slovacia: peste 500 de vehicule, în principal autobuze Crossway, dar și autobuze urbane Urbanway și Streetway.

Cei mai importanți operatori de transport slovaci au optat pentru IVECO în 2023, dintre care amintim Arriva Nove Zamky și Arriva Liorbus, Eurobus Košice, Slovenská Autobusová Doprava (SAD) Zvolen, SAD Lučenec și SAD Žilina.

Noile autobuze vor sprijini nevoile de mobilitate în regiuni din întreaga țară, cum ar fi Banská Bystrica, Košice, Nitra, Žilina, Zvolen, Bytča, Martin, Turčianske Teplice, Kysucké Nové Mesto și Čadca.

Autobuzul intercity Crossway al IVECO Bus rămâne de departe modelul preferat în Slovacia, reprezentând 94 % din livrări (variante Crossway Line de 12 m și LE Line de 10,8 și 12 m). Vehiculul este apreciat în principal pentru performanță, versatilitate, confort și costuri de operare reduse.

Giorgio Zino, șeful operațiunilor comerciale IVECO Bus Europe, a declarat: „Suntem mândri de acest record și de rolul important pe care îl jucăm pe piața slovacă. Cu modelele noastre Crossway, Urbanway și Streetway, clienții pot conta pe vehicule care ies în evidență pentru eficiența și valoarea lor în materie de confort, economie de energie și emisii poluante reduse.”

Articole similare

Ad