Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO revine ca furnizor oficial de camioane pentru MotoGPTM

Confirmându-și încă o dată legăturile puternice cu lumea sporturilor cu motor, la aproape 10 ani de la ultima sa sponsorizare, IVECO va acționa ca furnizor de camioane MotoGPTM, furnizând 14 vehicule IVECO pentru a asigura transportul materialelor de ospitalitate Dorna Sports la evenimentele MotoGP din 2023 până în 2026.

IVECO a anunțat reînnoirea parteneriatului cu MotoGP, cel mai mare campionat de curse de motociclete din lume, în cadrul unui acord pe 4 ani cu Dorna Sports, deținătorul drepturilor comerciale și organizatorul Campionatului Mondial de Grand PrixFIM (MotoGPTM) din 1991.

Luca Sra, Președinte, Truck Business Unit, Iveco Group, a declarat: „Suntem mândri să sprijinim o competiție atât de remarcabilă, în care tehnologia de vârf se îmbină cu un curaj fără egal și cu curajul de a depăși limitele. Această sponsorizare reflectă aceeași energie care stă la baza angajamentului IVECO de a crea cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri și pasiunea luptătoare care ne determină să ne străduim să atingem excelența în fiecare zi.” Noul sezon a început duminică, 26 martie, la Autodromo Internacional do Algarve din Portimao, Portugalia, și se va încheia în noiembrie pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia, Spania, cu un total de 21 de Mari Premii care vor avea loc în 18 țări diferite.

IVECO va oferi sprijin pe parcursul acestui sezon MotoGP cu 13 camioane IVECO S-Way – modelul emblematic din gama grea a mărcii – și 1 Daily, vehicululul comercial ușor emblematic. Fiabile, sigure și robuste, camioanele IVECO vor fi responsabile de transportul materialelor și echipamentelor de cursă pe traseele care leagă circuitele, contribuind la amenajarea care va găzdui oaspeții și fanii.

Vehiculele vor fi personalizate cu logo-urile MotoGP și IVECO și cu o livrea albă specială, concepută pentru a reflecta un stil puternic, tipic sporturilor cu motor. IVECO este, de asemenea, sponsorul oficial al echipei Repsol Honda și furnizorul oficial de tractoare al echipei Mooney VR46 Racing Team, sprijinind logistica echipelor pentru transportul echipamentului piloților la cursele MotoGP desfășurate în Europa cu ajutorul camioanelor IVECO S-Way.

Articole similare

Ad