Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Romania are un nou sef


Incepand cu 1 octombrie 2010, Milos Lalovic este noul director general al Iveco Romania. De origine sarba, Lalovic ocupa in prezent si pozitia de director pentru zona balcanica (Serbia, Bosnia, Macedonia, Muntenegru, Albania) in cadrul Iveco SpA.
De profesie inginer, Milos Lalovic are 38 de ani si o activitate de opt ani in cadrul Iveco si de aproape 10 ani in cadrul grupului Fiat.
Printre obiectivele sale se numara stabilirea unei retele puternice de dealeri pe piata romaneasca si mentinerea marcii italiene in topul preferintelor clientilor de la noi.
 

Anul acesta, Iveco Romania va fi, cel mai probabil, lider pe piata „grelelor“ (peste 16 t greutate totala admisa), cu vanzari de circa 480 de unitati, dintre care 185 vandute numai catre edy International Spedition, cel mai mare transportator roman.
Iveco iti mentine suprematia si la „medii“, cu circa 60 de EuroCargo livrate pana la sfarsitul anului, in timp ce la gama usoara (3,5-6,5 t) Daily se mentine in Top 3, cu circa 700 de unitati vandute.
Iveco Romania a livrat anul acesta si 426 de Massif pentru Politia de Frontiera, peste 70% din vanzarile realizate in 2010 fiind incheiate cu clienti de flote.

Articole similare