Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO sărbătorește vehiculul Daily cu numărul 1,6 milioane

IVECO sărbătorește unitatea cu numărul 1.600.000 pentru iconicul său van Daily, modelul ieșind din linia de producție a fabricii Suzzara din Mantua, Italia. Vehiculul de referință este noul Daily într-o versiune de furgonetă, model 35C18H V, echipat cu un motor de 3,0 litri, diesel Euro VIE Heavy Duty de 176 CP.

Iveco Daily este un vehicul cu adevărat iconic, care s-a reinventat continuu de peste 40 de ani, depășind granițele inovației, versatilității și eficienței, anticipând nevoile clienților săi, scrie producătorul italian într-un comunicat.

Suntem extrem de mândri de acest punct important de referință pentru fabrica noastră, care reprezintă peste 40 de ani de producție zilnică. Acest vehicul este un reper pe piață pentru caracteristicile sale fundamentale, cum ar fi versatilitatea, rezistența, robustețea și performanța, care l-au diferențiat întotdeauna de alte vehicule. Cu o conectivitate din ce în ce mai avansată pentru a satisface nevoile de afaceri ale clienților, concentrarea pe durabilitate și valorile tradiționale care au făcut întotdeauna parte din ADN-ul IVECO, noul Daily este un partener de călătorie performant și competitiv, cu un Cost total de proprietate printre cele mai bune din categoria sa” – Giorgio Ricci, Manager fabricp Suzzara.

Fabrica Suzzara asamblează și versiuni speciale pentru aplicații militare și de intervenție. Din 2007, aici sunt implementate standardele WCM – World Class Manufacturing, un sistem de producție îndreptat spre zero erori, accidente și risipă de componente. Implică un proces de dezvoltare continuă, ce se focusează pe implicarea fiecărui operator în procesul de producție.

Articole similare

Ad