Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Jan de Rijk cumpara De Rooy Logistics

Dupa anuntul din octombrie anul trecut despre o posibila achizitie a De Rooy Logistics de catre Rijk Logistics, De Rooy Logistics si Jan de Rijk Logistics au finalizate intelegerea. De Rooy Logistics este o firma specializata in transport, depozitare si servicii logistice cu valoare adaugata pentru industria automotive, care se potriveste perfect in portofoliul lui Jan de Rijk Logistics. Achizitia ofera Jan de Rijk Logistics o extindere a serviciilor actuale, iar activitatile combinate ale grupului vor continua si se vor extinde. Pentru Jan de Rijk Logistics, aceasta preluare reprezinta o importanta rederesare a activitatilor de logistica din domeniul automotive si creaza bazele unei exinderi viitoare.
 

Grupul de firme Jan de Rijk Logistics isi desfasoara activitatea in 26 de birouri din 15 tari europene: Austria , Belgia , Bulgaria , Franta , Germania , Ungaria , Irlanda , Italia , Luxemburg , Olanda , Polonia, Romania, Slovacia , Spania , Suedia si Marea Britanie.
Portofoliul de afaceri al companiei Jan de Rijk Logistics este organizat in jurul a patru linii de business: transport international, distributie in Benelux, depozitare si transport marfa.
Grupul serveste o gama larga de sectoare , dar a dobandit o experienta importanta in industrii-cheie , cum ar fi Air Cargo, auto, industria aerospatiala, Hi -tech & Electronics, Non-food retail, farmaceutice, perisabile si tutun .

Articole similare

Ad