Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

JLL România își consolidează poziția pe piața de logistică

JLL România își consolidează echipa de industrial prin recrutarea lui Ciprian Sîrbu în vederea asigurării de servicii de Supply Chain pe piața locală. Mișcarea vine în contextul în care, la începutul acestui an, compania de consultanță imobiliară JLL a încheiat, la nivel mondial, o alianță cu Mibach Consulting pentru furnizarea de servicii de consultanță strategică pe segmentul industrial.

Chiar dacă magazinele fizice s-au redeschis în cele mai multe cazuri, creșterea continuă a comerțului electronic pune managementul lanțului de aprovizionare în centrul atenției și accelerează nevoia de spațiu logistic la nivel global, după cum s-a văzut în ultimii ani, și la nivel local. Această nevoie vine în paralel cu o competiție crescută în ceea ce privește eficiența și gestionarea în mod profesionist a lanțului de aprovizionare.

Legătura dintre lanțurile de aprovizionare și segmentul imobiliar este acum mai importantă ca niciodată. Creșterea comerțului online a dus la scăderea vânzărilor în magazinele fizice și a pus presiune pe rețelele globale de supply chain.

Alianța are ca scop îmbinarea expertizei JLL din domeniul imobiliar cu know how-ul specific domeniului de supply chain pe care îl deține Mibach Consulting și își propune să ofere soluții unitare pentru identificarea corectă a locațiilor, integrarea acestora în rețeaua clientului și utilarea spațiilor de depozitare, asigurând astfel lanțuri de aprovizionare/distribuție flexibile, eficiente și orientate către nevoile clienților.

Parteneriatul vine într-un moment în care asistăm la o cerere în creștere pentru serviciile care vizează eficientizarea lanțului de aprovizionare de către companii din întreaga lume.

Articole similare

Ad