Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Jungheinrich a cumpărat Storage Solutions

Jungheinrich a anunțat achiziția grupului Storage Solutions, furnizor de top pentru soluții de rafturi și automatizare a depozitelor din Statele Unite, pentru a obține acces sporit la piața de profil de peste Ocean. Valoarea tranzacției se ridică la aproximativ 375 de milioane de dolari.

Storage Solutions, cu sediul în Westfield, Indiana, este o companie de proiectare, automatizare și integrare a depozitelor, cu 170 de angajați și 45 de ani de experiență în furnizarea de soluții la cheie pentru clienți. Compania deține o poziție puternică pe piața de depozitare din SUA, caracterizată de o creștere susținută pe termen lung.

Storage Solutions oferă linii de servicii unice, integrate pe verticală, cu echipe interne de logistică și instalare, asigurând finalizarea la timp a proiectelor și oferind servicii cu valoare adăugată, inclusiv optimizarea fluxului de lucru, inginerie și autorizare.

În 2022, compania va raporta venituri de aproximativ 290 de milioane de dolari și un EBIT ajustat de 34 de milioane de dolari.

Preluarea Storage Solutions conferă acces lui Jungheinrich la hub-uri logistice cheie din SUA, iar pe termen mediu reprezintă o bază solidă pentru a-și extinde prezența în țările vecine, Canada și Mexic. De menționat faptul că achiziția nu va avea niciun impact asupra parteneriatului existent al Jungheinrich cu Mitsubishi Logisnext Americas (MLA), care va rămâne singura activitate a producătorului german pe piața nord-americană de stivuitoare.

Directorul executiv al Jungheinrich, Lars Brzoska, consideră achiziția „o oportunitate excelentă de a ne extinde amprenta geografică în SUA”, adăugând că oferă o platformă strategică puternică pentru creșterea automatizării depozitelor în întreaga regiune.

„Storage Solutions este o afacere bine stabilită și de succes, cu o bază de clienți atractivă și o echipă de management excelentă. Vedem oportunități mari în combinarea capacităților de depozitare și automatizare ale ambelor părți în beneficiul clienților din SUA, precum și al clienților noștri europeni cu operațiuni în America de Nord”, a precizat Brzoska.

Articole similare

Ad