Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Jungheinrich isi extinde reteaua la nivel mondial cu noi puncte de vanzare si service

Jungheinrich a inceput anul acesta in forta, prin achizitia activitatilor de vanzare si servicii after-sales pentru echipamente ale dealer-ului sau din Romania, Wylze Logistik. Aceasta reprezinta o decizie strategica pentru producatorul german pe cea mai importanta piata a sa, cea europeana, si se incadreaza in strategia de extindere la nivel mondial. De altfel, in 2015, Jungheinrich si-a cumparat dealer-ul din Malaezia si pachetul majoritar al companiei NTP Forklifts din Australia, a infiintat Jungheinrich Africa de Sud si a deschis o noua companie cu vanzare directa in Chile, care isi va incepe activitatea in aprilie 2016.
 

„Jungheinrich este reprezentat prin intermediul propriilor companii de vanzari in 36 de tari din intreaga lume, ceea ce ne confera o prezenta foarte puternica. In conformitate cu strategia grupului, suntem decisi sa ne extindem reteaua globala, avand astfel posibilitatea sa valorificam piata la potentialul maxim“, a declarat Dr. Lars Brzoska, membru al consiliului director , imputernicit cu coordonarea activitatilor de vanzari si marketing in cadrul grupului.
Jungheinrich este una dintre primele trei companii la nivel mondial care activeaza in sectorul productiei de echipamente de ridicat, depozitare si imbunatatire a fluxurilor de materiale. Actiunile Jungheinrich sunt tranzactionate la bursele germane.

Articole similare

Ad