Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Jungheinrich pune accent pe automatizare si sisteme intralogistice

Jungheinrich isi asteapta clientii in hala 9, standul B05, cu peste 1.000 m2 de spatiu expozitional, 200 de experti si o gama completa de produse si sisteme. Vehiculele cu ghidaj automat (AGV), tot mai populare in ultimul timp, reprezinta „inima“ oricarui depozit automatizat, controlat de un software inteligent. 160 mp vor fi alocati special pentru demonstratiile AGV, in centrul atentiei urmand sa fie transpaleta automatizata ERC 213a, order-picker-ul automat EKS 215a, precum si sistem performant de conveioare.
Special pentru activitatea de picking la inaltime, la stand vor fi expuse modelele EKX 516 si EKS 312s. Nu vor lipsi nici echipamentele cu tehnologie litiu-ion, bateriile fiind produse in-house. De asemenea, vor fi prezentate si explicate cele mai importante sisteme de asistenta, cu rol in cresterea sigurantei la operare: curveControl (controlul vitezei de deplasare in viraj), positionControl (reduce timpul de pozitionare la raft si cresterea productivitatii cu pana la 15%), warehouseNavigation (optimizarea miscarii echipamentelor in depozit si reducerea stresului asupra operatorului), driveControl, liftControl si tiltControl (ultimele doua supervizeaza ridicarea marfurilor, concomitent cu inclinarea catargului).
Jungheinrich va oferi pe toata durata LogiMAT consultare integrata din partea specialistilor in proiecte si fluxuri de materiale. 

Articole similare

Ad