Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Jungheinrich va ieşi mai puternic din criză

Preşedintele Jungheinrich, Lars Brzoska, i-a asigurat pe acţionarii companiei, în cadrul unei întâlniri virtuale, că producătorul german de echipamente de manipulat va ieşi mai puternic din criză. 2019 a fost un an cu rezultate bune şi în ciuda unei uşoare încetiniri a economiei, în cea de-a doua parte a anului, Jungheinrich a raportat venituri de 4,78 de miliarde de dolari, fiind pentru prima dată când se depăşeşte pragul de 4 miliarde de dolari.

Consiliul de administraţie al Jungheinrich a identificat semnele unei recesiuni economice încă de la finalul verii trecute, astfel că a adoptat un plan de măsuri menite să crească eficienţa şi să reducă riscurile financiare. „Graţie măsurilor pe care le-am luat, am putut reacţiona rapid în momentul declanşării pandemiei Covid-19, pentru a diminua impactul acesteia asupra companiei”, a declarat Brzoska.

Jungheinrich a primit în prima jumătate a anului comenzi pentru 53.900 de echipamente. Compania îşi va anunţa noua strategie de piaţă în ultimul trimestru din 2020. Cu siguranţă, focusul va rămâne pe digitalizare, automatizare, sisteme energetice şi creşterea prezenţei la nivel global.

Articole similare

Ad