Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kamil Koç intra in reteaua FlixBus

FlixBus si fondul de investitii Actera Group au convenit ca firma turca de transport interurban cu autocarul, Kamil Koç, sa se alature retelei globale FlixBus.
Kamil Koç deserveste 61 de orase din Turcia si in 2018 a transportat peste 20 de milioane de persoane. Compania va fi integrata treptat in reteaua extinsa operata de FlixBus care ofera peste 350,000 de conexiuni zilnice in mai mult de 2.000 de destinatii din 28 de tari din Europa si in Statele Unite ale Americii. Acordul va intra in vigoare dupa ce va primi aprobare din partea autoritatilor turce, iar tranzactia va fi finalizata in urmatoarele saptamani.

„Suntem foarte bucurosi sa uram bun venit celor de la Kamil Koç in famila FlixBus si sa incepem o noua era in piata mobilitatii din Turcia. Dupa ce am analizat toate aspectele de business, vom lucra la extinderea retelei existente pentru a continua optimizarea orarului si a raspunde cererii piata – avand la baza o abordare centrata pe date si algoritmi – pentru a imbunatati experienta clientilor. Cu ajutorul platformei noastre si a inovatiilor pe care le aducem, calatorii din Turcia se vor bucura de servicii de mobilitate accesibile, standarde de sigurante ridicate, un serviciu de calitate, dar si mai multe optiuni de calatorie”, a declarat despre tranzactie Jochen Engert, CEO si fondator FlixBus.

Articole similare

Ad