Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Karsan a intrat oficial pe piata romaneasca

Producatorul turc Karsan si-a anuntat oficial prezenta pe piata romaneasca, prin intermediul importatorului sau exclusiv, Anadolu Automobil Rom, in cadrul unei conferinte de presa organizate la Bucuresti, la jumatatea lunii trecute. Tot cu aceasta ocazie au fost aduse, pentru o prima vizionare, midi-autobuzele urbane Jest si Atak, precum si modelul turistic Star (ultimul expus si la Targul de Turism).

Anadolu Automobil Rom, importator exclusiv pentru autobuzele Isuzu, Temsa si SOR pe piata romaneasca, si-a largit portofoliul, din aceasta toamna, si cu modelele oferite de producatorul turc Karsan Otomotiv.
 

Acestea din urma sunt complementare gamei Isuzu atat din punct de vedere al capacitatilor de transport oferite, cat si al tipurilor de aplicatii carora li se adreseaza. In plus, cum la centrul Karsan de la Bursa se produc si autobuze urbane sub licenta BredaMenarinibus (BMB), solo si articulate, cu diferite sisteme de propulsie, pentru anumite licitatii punctuale din Romania vor putea fi ofertate si acestea din urma.
Gama proprie Karsan include autobuzul Atak si autocarul Star, ambele pe o platforma de 8 m, precum si microbuzul Jest, de 6 m. In special acesta din urma se estimeaza ca se va bucura de mare succes pe piata romaneasca, fiind robust, fiabil si la un pret interesant. Lansat in 2013, Jest este construit din fabrica special pentru transportul de pasageri, asa cum a subliniat Magda Pesu, director general Anadolu Automobil Rom. Vehiculul, configurat cu podea coborata, poate fi vandut in continuare cu motorizare Euro 5, pana la 1 septembrie 2015, si pentru clientii din Romania este oferit la pretul de 37.000 de euro, plus TVA, cu contract de finantare in conditii avantajoase. „Jest a fost propus spre testare mai multor companii de transport public din tara, iar reactiile au fost pozitive. Pentru anul viitor obiectivul de vanzari este de …

Articole similare