Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

KLG Europe Logistics aniverseaza 100 ani de prezenta pe piata de logistica

KLG Romania a sarbatorit vineri, 18 mai 2018, 100 ani de prezenta pe piata de logistica a grupului KLG Europe Logistics, printr-un concept inedit „Just Imagine…”, destinat clientilor si partenerilor din toate colturile lumii. Grupul si-a inceput activitatea in urma cu 100 ani ca afacere de familie, intr-un mic orasel din Olanda, Luyksgestel, la initiativa bunicului fondatorilor actuali, Ad si Kees Kuijken. Parte a grupului international de logistica KLG Europe Logistics, KLG Romania activeaza pe piata locala de peste 12 ani.
La evenimentul din Bucuresti, au participat peste 250 de persoane printre care clienti, parteneri si fondatorii KLG Europe Logistics, care s-au bucurat de numeroase momente speciale.
 

Propunandu-si sa continue sa provoace imaginatia, KLG Romania, a prezentat in cadrul evenimentului primul depozit KLG de pe Luna.
In cadrul evenimentului, KLG Romania a anuntat un nou hub in tara si extinderea cu inca 45.000 mp sediului din Bolintin Deal. „Am strabatut un drum lung de 100 de ani in care am invatat, ne-am dezvoltat si am realizat performante deosebite, avand in spate o echipa puternica de care suntem mandri. De 100 de ani sfidam conventionalul si depasim barierele clasice pentru a oferi fara exceptie calitate, inovatie si servicii ireprosabile. Ne autodepasim constant, stiind ca viitorul e un pas mai aproape si imaginandu-ne ca nu exista limite.”, Dragos Geletu, Directorul General KLG Romania.
Activitatea traditionala grupului KLG Europe Logistics, fondat in Olanda in 1918 ca o afacere de familie, din care face parte si KLG Romania, s-a concentrat inca de la inceput pe gasirea de solutii de transport international de marfuri si logistica. KLG Europe Logistics are birouri proprii localizate strategic in Olanda, UK, Romania si China.

Articole similare

Ad