AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel isi dezvolta organizatia din Romania

Conform strategiei Kögel de dezvoltare a noii structuri regionale din Europa de Est, clientii din Romania ai producatorului de semiremorci au la dispozitie doua noi puncte de contact locale, pentru un nivel de asistenta mai bun, mai rapid si mai complex, dupa ce Luigi Meclea a devenit director de vanzari pentru tara noastra, responsabil cu dezvoltarea strategica a Kögel pe plan local, iar Marius Popescu este Key Accont Manager Kögel Romania.

Luigi Meclea se va ocupa de stabilirea si cresterea vanzarilor de semiremorci pe piata autohtona si de promovarea serviciilor Kögel (finantare, cumparare in rate, leasing, full service, telematica) si este direct subordonat managerului general al companiei, Massimo Dodoni. Ia Marius Popescu gestioneaza clientii majori din tara noastra.
Cei doi vor colabora cu importatorul general Kögel, Hochstaffl in a analiza nevoile specifice si a oferi asistenta clientilor locali din transport si constructii.
Luigi Meclea are 58 de ani si o vasta experienta in vanzarea de vehicule comerciale, iar inainte de a se alatura echipei Kögel a detinut functii de conducere in cadrul unor firme de transport romanesti si internationale, deci cunoaste foarte bine specificul industriei locale de transport. Iar Marius Popescu are 37 de ani si lucreaza de peste 15 ani in vanzarea de vehicule comerciale si de piese de schimb, avand si pregatire juridica, si tehnica, si fiind foarte familiarizat cu sectorul logisticii.
„Impreuna cu Marius Popescu si cu distribuitorul nostru, formam acum o echipa solida in Romania”, spune Luigi Meclea. Iar Marius Popescu adauga ca, „dupa zicala «Cu vointa de otel, totdeauna ajungi la tel!», ne vom duce la bun sfarsit obiectivele ca o echipa”.

Articole similare

Ad