Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel propune modele cu sarcina utila mai mare si grad mai inalt de personalizare

Pe 4 si 5 iulie, Kögel si Humbaur au organizat, pe celebrul stadion Allianz Arena din München si in jurul ideii de intrecere sportiva, conferinta premergatoare IAA 2018, in care cele doua marci si-au prezentat noutatile cu care isi vor intampina clientii la Hanovra.
Noutate absoluta in oferta K?gel o reprezinta sasiul usor de containere Port 45 Triplex, care se caracterizeaza prin flexibilitate mai mare datorita extensiilor fata, centrala si spate ce permit incarcarea de containere ISO de 20, 30, 40 si 45 de picioare, precum si Highcube de 40 si 45 de picioare, si prin sarcina utila mai mare datorita greutatii proprii de numai 4.800 kg in versiunea de baza.

Extensia fata monobloc, montata pe sase rulmenti cu bile, este simplu de folosit si nu dispune de mecanisme complicate, care se pot deteriora. Consola de aer si de iluminare este incastrata in extensia fata, ceea ce sporeste spatiul pentru cablurile de conectare cu autotractorul. Extensia centrala, care, pentru a avea o durata de viata mai mare, dispune de sistem de ghidare ce nu necesita intretinere, la fel ca la extensia spate, poate fi mutata in patru puncte diferite. Iar extensia spate are sapte pozitii posibile.
Port 45 Triplex cu cadru retractat poate transporta un container ISO de 20' pe spate si cu extensiile spate si centrala desfacute doua containere ISO de 20' sau un container ISO de 30' sau chiar un container Highcube de 40' sau unul de 45' cu tunel scurt. Iar cand toate cele trei extensii sunt deschise se poate transporta un container Eurocorner Highcube de 45'.
Alaturi de Port 45 Triplex, Kögel a mai expus o versiune optimizata a semiremorcii frigorifice PurFerro, o noua basculanta mai usoara decat cele de volum similar existente deja in oferta sa, precum si cateva semiremorci din noua generatie de prelate NOVUM.
Mai multe despre produsele expuse de Kögel si Humbaur puteti citi in numerele din august si septembrie ale revistei Tranzit.

Articole similare

Ad