Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel se pregateste pentru Comtrans cu produse si servicii adaptate Europei de Est

Kögel va participa anul acesta la Comtrans, targul de vehicule comerciale de la Moscova, din perioada 2-7 septembrie, sub motto-ul „Innovations made for you! – Kögel NOVUM: Light & Strong” si va expune, printre altele, generatia de semiremorci NOVUM premiata cu „Trailer Innovation 2019”, reprezentata de modelul sau cel mai bine vandut, Kögel Cargo, pentru transport intern de marfa in Europa de Est. Acesta este prevazut cu un cadru exterior optimizat si o caroserie imbunatatita care il fac sa fie nu doar mai robust, ci si mai usor de manevrat, si cu dotari standard extensive care includ axele KTA si un grad foarte inalt de personalizare, deci poate fi adaptat cu usurinta la cerintele specifice ale firmelor de transport. Modelul Cargo aere o masa proprie redusa, ce porneste de la 5.920 kg in versiunea de baza, fiind astfel economic si ecologic.

Alaturi de acesta va fi expusa si o semiremorca basculanta cu trei axe si cu un volum de incarcare de 24 m3, cu podea groasa de 4 mm din otel Hardox 450, pereti laterali din tabla de otel de 5 mm de inalta rezistenta si un perete posterior din acelasi material, cu grosime de 7 mm. Aceasta combinatie se preteaza la utilizare in domeniul demolarilor, transportului de pietris si piatra si transportului vrac de orice tip.
Ambele vehicule sunt fabricate in Rusia, producator de origine germana avand deja un nume pe aceasta piata. La stand vor fi expuse si axele proprii KTA cu intretinere redusa, dar vor fi prezentate si serviciile pentru semiremorci, printre care finantarea (Kögel Finance propune solutii interesante care garanteaza un grad deosebit de lichiditate si includ achizitia in rate si leasingul la pret de targ pentru exponatele prezentate), Full-Service, depanarea si telematica, si ele cu oferte atractive pe perioada Comtrans.

Articole similare

Ad