Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel va asteapta la Truck Grand Prix ADAC!

In calitate de sponsor oficial al echipei Hahn-Racing, Kögel va fi prezent la cea de-a 34-a editie a festivalului international Truck Grand Prix ADAC, care va avea loc intre 19 si 21 iulie 2019 la Nürburgring. La standul R27, producatorul va prezenta modelul Trucker Trailer (KTT), o varianta de semiremorca ideala pentru soferi, si va organiza o sesiune de autografe cu Jochen Hahn, de cinci ori campion european – pe 20 iulie, la 16.40 – precum si o campanie de strangere de fonduri pentru soferii profesionisti – contra unei mici donatii se poate obtine o pereche de ochelari de soare K?gel editia 2019 sau o palarie de soare Kögel – si vanzarea de articole de colectie pentru fani.

Punctul de pornire pentru KTT este reprezentat de modelul Kögel Lightplus din generatia NOVUM, cu un cadru si o caroserie optimizate in ceea ce priveste sarcina utila si masa. La cererea profesionistilor care au participat la sondaj, modelul KTT este prevazut cu o gama larga de dotari individuale: echipamente cu masa redusa, cum ar fi jante de aluminiu si rezervoare de aer din aluminiu, pentru o sarcina utila cat mai mare, si cu sistem de deschidere si blocare rapida FastSlider de la Kögel. Astfel, compania vine in intampinarea cerintelor soferilor de a avea timpi de incarcare mai mici si le pune la dispozitie o manipulare mai rapida, mai simpla si mai sigura in timpul incarcarii si descarcarii.
Primii 350 de participanti care raspund la trei intrebari scrise cu privire la modelul Kögel Trucker Trailer vor avea sansa sa castige un tricou KTT exclusiv direct la stand. Iar toti fanii de pe retelele sociale care posteaza o fotografie cu hashtag-ul corespunzator, pe tema relaxare de vara in fata modelului KTT cu cele doua sezlonguri si o masa Kögel, vor avea sansa sa castige acest set.

Articole similare

Ad