Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone: Angajamentul față de Alianța Logistică Germania

Alianța pentru Logistică din Germania l-a ales pe Dr. Frank Albers, Managing Director Marketing și Vânzări la Krone, ca noul președinte adjunct al Consiliului de Asministrație. Alegerile au avut loc la a 14-a adunare generală din noiembrie 2021. De asemenea, nou în consiliu este Dr. Jens Gräter, șeful afacerilor internaționale la Deutsche Bahn.

Sub motto-ul „Logistics made in Germany”, alianța pentru logistică Germania a reușit în ultimii ani să poziționeze industria logistică germană cu mult succes pe piețele internaționale. Krone este activă de mulți ani în această alianță a companiilor și asociațiilor legate de logistică. Aștept cu nerăbdare să pot contribui la modelarea direcției unor subiecte importante din industria noastră și mai intens în viitor. O lume inteligentă din punct de vedere al logisticii, conectată în rețea este o sarcină uriașă și vom putea doar să dezvoltăm soluții inteligente pentru asta împreună”, spune Dr Frank Albers.

Alianța pentru Logistică Germania e.V. (LAG) este un proiect de parteneriat public-privat al Ministerului Federal al Transporturilor și Infrastructurii Digitale (BMVI) și al industriei logistice germane. Scopul asociației este de a promova Germania ca locație logistică în străinătate sub motto-ul „Logistics made in Germany”.

Articole similare

Ad