Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone este prezent la Solutrans cu Profi Liner City și Box Liner

În perioada 16-20 noiembrie se desfășoară la Lyon Expoziția internațională de soluții de transport rutier și urban Solutrans, în cadrul căreia Krone expune două vehicule și pachetul Krone 360° Trailer Service.

Modelul Profi Liner City, cu două axe, foarte ușor de manevrat și conceput special pentru logistică urbană, având șasiu care își păstrează valoarea pentru mult timp, va fi prezentat în echiparea cu stivuitor inclus și cu sistem de direcție bolțat în șasiu care necesită întreținere scăzută și permite manevre de condus chiar și în spații foarte înguste, datorită unghiului de virare de 25 de grade.

Iar noul Box Liner are o sarcina utilă mare pentru transportul de containere, obținută datorită designului cu tub central și oțelului S700 de granulație fină și calitate superioară. Modelul eLTU 55 cu ampatament mare și centru de greutate jos expus la Lyon se pretează la toate tipurile de containere, de la 20′ la 45′, dar și la containere de 45′ cu tunel lung. Tracțiunea spate patentată oferă o șa de cuplare îmbunătățită când se transportă containere de 20′ încărcate pe spate și, având șasiu cu gât de lebădă, se pretează la transportul cross-border în țări cu restricție de înălțime de 4 m.

Iar serviciile extinse Krone 360° Trailer Service, disponibile în întreaga Europă, includ platforma telematice Krone Telematics, noua marcă de piese de schimb recondiționate Krone Trusted, care pot aduce costuri cu până la 50% mai mici decât ale pieselor originale Krone, și Krone Fair Care, un sistem modular și flexibil de întreținere și reparații disponibil 24-72 de luni, cu trei pachete: Light, Basic și Complete.

Krone vinde anual în Franța circa 2.000 de semiremorci noi și 250 rulate și dispune aici de un centru de 20.000 mp, în Lyon, ce include centru de asamblare finală de vehicule, depozit de piese de schimb de 550 mp și atelier de 200 mp.

Articole similare

Ad