Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Krone investeste 40 de milioane de euro intr-un nou centru de tratare a suprafetei sasiurilor

Krone a inaugurat oficial pe 22 august, in prezenta ministrului federal al transportului, Andreas Scheuer, si a circa 400 de invitati, noul centru de acoperire a suprafetelor (OFZ) de la fabrica sa din Werlte, parte a Krone Future Lab.
Noua cladire are 16.500 m2 si 20 m inaltime, dispune de tehnologie moderna, cu grad mare de automatizare, si a necesitat o investitie de 40 de milioane de euro. Aici sasiurile semiremorcilor sunt vopsite catodic si acoperite cu pudra, pentru a fi cat mai bine protejate impotriva factorilor de mediu, asa cum cer noile reglementari in vigoare, iar durata medie de tratare a unui sasiu este mai mica de sapte minute.
 

Bernard Krone, proprietarul companiei, a declarat cu ocazia inaugurarii ca acesta este cel mai modern sistem de tratare a suprafetelor din lume si ca investitia este cea mai mare realizata pana acum de producatorul german intr-un singur obiectiv. In plus, tehnologia de productie permite economisirea de energie (12,6 milioane de kW pe an) si de resurse si reduce semnificativ emisiile de CO2 (cu 30%/sasiu), aspecte recunoscute recent de Asociatia Germana a Energiei.
Resursele si tehnologiile folosite sunt monitorizate permanent si incorporate in sistemul Krone de management al mediului certificat DIN ISO 50001, ceea ce garanteaza cele mai bune conditii de productie si calitate ridicata.

Articole similare

Ad