Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kuehne + Nagel lanseaza platforma eTrucknow pentru transportul rutier

Kuehne + Nagel si-a lansat platforma logistica digitala pentru transportul terestru impreuna cu eTrucknow in Singapore. Aceasta uneste cererea cu oferta, fiind o modalitate rapida pentru clienti de a rezerva camioane.
Lansarea are loc dupa ce proiectul a fost testat in Thailanda anul trecut. Acolo, piata de transport este foarte fragmentata, iar mii de soferi care sunt si patroni sunt deja inregistrati in eTrucknow.
Acum, cu eTrucknow, expeditorii din Singapore au acces la o cotatie simplificata si la un proces comparativ pentru cursele rutiere interne. Pentru rutele dintre Singapore si Malaezia platforma va fi disponibila din a doua jumatate a acestui an. Odata ce expeditorul furnizeaza detaliile expeditiei, motorul activat AI simplifica si automatizeaza procesul de comparare a ofertelor prin validarea mai multor date si prezinta clientului cea mai buna ruta si oferta cea mai competitiva.
Vizibilitatea in timp real, o preocupare importanta pentru clienti si transportatori, este o alta caracteristica esentiala a eTrucknow: expeditorii si transportatorii vor sti intotdeauna unde se afla marfa sau soferii lor prin capacitatea platformei de a oferi vizibilitate in timp real. Cei care posteaza o singura data pe platforma vor primi vizibilitate standard cu alerte de servicii pro-active privind etapele de livrare. In plus, eTrucknow ofera transportatorilor agreati posibilitatea de a-si converti spatiul gol sau cursele in venituri potentiale, avand acces la o retea de expeditori care au nevoie de servicii de transport rutier.
Pentru a mentine calitatea serviciilor pentru clientii din Singapore, Kuehne + Nagel a colaborat cu Enterprise Singapore pentru a instrui companiile locale, permitandu-le sa tranzactioneze cu usurinta folosind platforma.
Pe termen mediu, compania are in vedere lansarea solutiei in Orientul Mijlociu si Europa

Articole similare

Ad